Konsultation
Konsultation foregår kun efter aftale.Der er dagligt konsultationer i tidsrummet 08.00 – 16.00. Onsdage er der aftenkonsultation i tidsrummet 16.00 – 17.00.Ved akut opstået sygdom vil det altid være muligt at blive tilset samme dag, dette planlægges normalt til tidsrummet 12.00 – 12.30.HUSK ALTID AT MEDBRINGE DIT SYGESIKRINGSKORT, OGSÅ TIL BØRN, VED HENVENDELSE I KLINIKKEN.Ferier og kurser, klik herVideokonsultation

I forbindelse med Corona-epidemien marts 2020 vil vi søge at klare nogle af vore kontroller med Videokonsultationer. Vore patienter vil når det er relevant pr. mail modtage et link til videokonsultationen, og denne kan tilgås via “beskeder” i App-en “MinLæge” , eller ved at trykke på det Link der er med mailen. (Der kan som ved almindelige konsultationer forekomme ventetid på videokonsultationer, når du er koblet på)

Telefonkonsultation
Man – Tors.: 8.00 – 14.00
Fredag       : 8.00 – 12.00
Ved akut sygdom: Alle hverdage kl. 8-16
Husk at receptfornyelser og almindelig tidsbestilling foregår via sekretariatet eller via hjemmesiden.
Tidsbestilling og receptfornyelse
I tidsrummet 08.00-12.00 – 13.00-15.00 modtager sekretariatet tidsbestillinger og receptfornyelser samt oplyser resultatet af rutineprøver og undersøgelser.

Ved tidsbestilling er det vigtigt, af hensyn til arbejdstilrettelæggelsen, at du oplyser om årsagen til henvendelsen.

Vi tilstræber at besvare on-line receptfornyelser dagligt, men i travle perioder kan der gå op til 2 dage før din medicin er på apoteket.

Fornyelse af fast medicin skal så vidt muligt ske ved årskontrollen.

Fornyelse af fast medicin, der er opstartet i et sygehusambulatorium, hvor du fortsat følges, skal fornyes via ambulatoriet.

Kommunikation via hjemmesiden
Under menupunktet “Selvbetjeing” kan du bestille tid, forny recepter, modtage prøvesvar og skrive korte spørgsmål til lægerne. Det er også her du kan læse beskeder fra lægerne.

E-mail konsultation egner sig ikke til akutte konsultationer, men kan bruges til svar på blodprøver, røntgen, celleprøver m.v. Vi tilstræber at besvare henvendelse dagligt, men i travle perioder kan der gå op til 5 dage før du får svar.